binaire opties

Hoe handel binaire opties

voordat u kunt beginnen met het handelsverkeer binaire opties u dient natuurlijk wel te begrijpen wat ze zijn en hoe ze werken. Een binaire optie is een financieel instrument dat kan een beetje moeilijk te begrijpen als je nog nooit tegengekomen voordat wij zullen nu zien hoe ze werken en hoede handel.

De uitbetaling van een binaire optie kan een troef, een vast bedrag of zelfs niets fysiek. Dit betekent dat er in feite twee hoofdtypes van binaire optie bij de eerste zogenaamde cash of niets type Binary Options of het kan een actief of niets binaire optie.

Geld of niets Binary Option – Wanneer uw handel is een Cash or Nothing binaire optie dan kan dit betalen een set in stone type vaste hoeveelheid contant geld (of misschien helemaal niets) moeten de binaire optie vervallen in een stadium bekend als in het geld.

Actief of niets Binary Option – dit soort binaire optie zal ofwel niets of de waarde van de zekerheid troef wanneer de optie afloopt.

De reden dat deze typen opties heten binair is gewoon dat er slechts twee mogelijke uitkomsten die kan worden verkregen door de handel in landmijnen. Vindt u vaak verschillende andere namen worden geassocieerd met Binary Options en deze bevatten digitale opties en vaste Terug opties, met de voormalige wordt geassocieerd met valutaspeculatie en rentevoet markt type deal en het laatste meestal geassocieerd met de Amerikaanse aandelenmarkt. Best Broker visit here!

Als u wil handelen binaire opties moet u begrijpen voordat u begint met het handelsverkeer dat het potentiële rendement of uw potentiële winst bekend is voordat u koopt, en daarom zijn zij blijken populair bij beleggers en handelaren die graag de vaste mogelijke winststructuur kunnen en willen bieden.

Bij aankoop van een binaire optie u bent, voor alle opzichten bijbedoelingen voorspellen de manier waarop elk financieel product zich verplaatsen, uiteraard financieel product kan verhogen of verlagen van de waarde en dit alles word je geconfronteerd met doen, gewoon te voorspellen op welke manier zij zullen gaan over een bepaalde periode, kunnen enkele minuten, uren of eigenlijk geen tijd.

Call of optie – door middel van een zogenaamde Call of optie maakt u de voorspelling van het financiële product, wat het ook is, zal toenemen in waarde aan het einde van de toegewezen tijd.

Zet of Down optie – De Put of de optie is natuurlijk het tegenovergestelde gezien bovenstaande optie en als zodanig dat u hoopt dat de waarde van het financieel product in waarde daalt aan het einde van de toegewezen tijd.

Eén regel van inkoop binaire opties is dat wanneer de investeerder heeft gekocht een van hen ze vervolgens niet worden doorverkocht op elk moment tot de toegewezen tijd voor het handelsverkeer heeft gerijpt en bereikt.

Binary Options – Een voorbeeld van een handel

kon je vergelijken trading in binaire opties om een paardenrace of in feite elke type van weddenschappen propositie, aan beide zijden van de handel heb je twee mensen met tegenstrijdige meningen. Aan het einde van de race, of in dit geval de handel één persoon gaat winnen en dat niemand er ook maar iets te verliezen.

Zo kunt u volledig inzicht te krijgen in het functioneren van een binaire opties handel laat ons een voorbeeld geven van een in actie in ons voorbeeld zullen wij de optie om een wisselkantoor van Forex gerelateerde deal rond de prijs van Euro versus de dollar.

Een ondernemer is ervan overtuigd dat de koers van de euro ten opzichte van de Amerikaanse dollar gaat dicht om 2:00pm met een waarde van 1,25 of meer, dus met dit in het achterhoofd heeft hij vervolgens koopt een call-optie, het betrokken risico of de hoeveelheid geld die hij dreigt te verliezen als zijn voorspelling verkeerd is, en de prijs van de optie die in ons voorbeeld zullen wij zeggen is $40.

De potentiële bruto winst voor de ondernemer, indien de prijs van de euro ten opzichte van de Amerikaanse dollar stijgt is $100 minus de kosten van de optie dat $ 40 dus hij staat een $60 winst op elke call-optie heeft gekocht als de prijs van de euro tegenover de dollar beweegt hoger dan 1,25.
Binary Options – winst te maken,

zoals u kunt zien in de bovenstaande guide, winst te maken bij het handelen in binaire opties hoeft u maar te voorspellen of de prijs van eventuele financiële type instrument of actief gaat stijgen of dalen in prijs gedurende een bepaalde periode en plaats vervolgens een handel op uw voorspelling.